Köpvillkor

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid ändring av pris på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Bua Ved och Entreprenad AB förbehåller sig rätten att neka order.

Priserna som anges är alltid i SEK och inklusive moms.

Bua Ved och Entreprenad AB ingår endast avtal med myndig person.

Få en faktura och betala. När vi ser att betalning är gjord skickar vi varan.

Leverans

Leverans sker inom 3 - 5 dagar efter vi har fått din beställning av lagerförda varor.

Beställningsvaror erhåller leveranstid först efter orderläggning och avtalas med er. Vi tar kontakt.

Vi anlitar Posten Norden för att leverera din order. Postens spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga leveranser samt smidiga leveranser rakt ned i brevlådan (för de mindre varorna) ska göra det tryggt för dig som kund.

Vår fraktavgift beräknas baserat på orderns totalvikt:

Ibland avänder vi oss även av Blocketpaket, där du betalar när du hämtar ut från något av DB Schenkers utlämningsställen.

Levererar endast inom Sverige.

Reklamationer

Är din vara trasig eller felaktig var vänlig att ta kontakt med oss så snart som möjligt efter leverans på buaved@gmail.com. På samtliga varor gäller 30 dagars öppet köp efter leverans förutsatt att varan är oanvänd.

När vi tagit emot varan och reklamationen har blivit godkänd meddelar vi dig detta och skickar vi dig en ny vara och ersättning för frakten eller återbetalar vi dig inom 14 dagar. Tänk på att om du handlat på faktura och din retur/reklamation drar ut på tiden så måste du ändå betala din faktura innan den förfaller. Vi kommer sedan att ersätta dig efter att vi behandlat din retur/reklamation. Bua Ved och Entreprenad AB följer konsumentköpslagen vid eventuella reklamationer.

Hemtransport av ved

De flesta som beställer ved beställer även hemtransport. Vi har ett 3,5 tons tippsläpp. Veden tippas oftast löst på uppfarten.

Transport kan lösas i en radie på 5 mil utgående från Bua, t ex till Frillesås, Åsa, Veddige, Kungsbacka, Onsala och Varberg till en skälig kostnad.

När ni beställer ved hör vi av oss och hör hur ni vill lösa transporten och kommer överrens om totalpris.

Sekretess

Kunden är medveten om och samtycker till att vid order nödvändiga personuppgifter lagras i säljarens datasystem t ex namn, adress, mail, telefonnummer mm. Kunden samtycker till bearbetning och användning av lämnade personuppgifter. Kunden har rätt att återkalla dessa uppgifter när helst kunden så önskar. Säljaren är ansvarig för att detta görs. Detta gäller inte om en order enligt avtal håller på att fullföljas utan först efter genomförd leverans. Uppgifter som enligt skattelagstiftningen krävs är undantagna.